VALBORG

Glad valborg och grattis Kungen! over and out!

JUST TO HAVE IT TAKEN AWAY

Borde väl antagligen plugga nu men datorn kom i vägen. Är detta ett återkommande problem? svar: ja! Har en uppsats att skriva, några prov, ett antal nationella och några inlämningsuppgifter kvar sen är det inget mer plugg förens i höst. Jag blir glad bara jag tänker på det. Sen har jag ju en teaterföreställning att förbereda mig för samt några intagningsprov men det är en annan sak. Nej nu ska jag gå och göra någonting vettigt och sen ska jag dra till gymmet och göra mig redo för beach 2010!

28 APRIL

Känner att det verkligen skulle vara bra tajming att bli sjuk nu. får inte får inte får inte! ska försöka låta bli. Jag kanske mår bättre om jag kollar på ett par O.C avsnitt?... Aa jag tror nog det! pusss

I'M WORKING ON THE FOREVER PART


SEE THE SUN

Måste jag ens säga att vi hade missat bussen när dessa bilder togs? Men i väntan på nästa hade vi i alla fall någonting att roa oss med. Kanske lite av en favorit i repris av den här bilden?

27 APRIL

... och det är U N D E R B A R T varmt ute. Jag kommer spendera resten av denna tisdag ute på balkongen och sola tillsammans med håkan hellström. Känns som att de är det enda rätta.  pusss


UPDATE: ja vad kan man säga?... Detta varade ju inte så länge eftersom några moln kom och bestämde sig för att vara i vägen. förhoppningsvis så försvinner dom snart.

SPÖKHOTELLET

Inte var väl vi sådär små när vi spelade spökhotellet? Jo antagligen. Dem var i alla fall jätte söta, och små. Å det var sorgligt så många sånger och repliker jag fortfarande kommer ihåg...
Marabou polka som Malin tvingade mig att köpa på vägen hem fick också vara med på ett hörn. Nu: O.C


26 APRIL

Nämen tja! Om ett tag ska jag till teater för att, tro det eller ej, kolla på en teater. Det är samma uppsättning som jag har spelade när jag var lite mindre, så det ska bli awesome att se. Men innan det ska jag forsöka hinna kolla lite på O.C. pusss

AIN'T NO REASON

Gör er själva en tjänst och lyssna på denna låten! Ni kommer förhoppningsvis inte ångra er!

MOBILBILDER FOR PRESIDENT

Bara för att klargöra lite saker så åt jag INTE på McDonals till middag och jag ska inte åka och gymma nu precis efter... ne usch! vem gör sånt?!

I DON'T KNOW WHY I SAY THE THINGS I SAY, BUT I SAY THEM ANYWAY

Nej men hejsan. Vaknade för några timmar sen och har både fått saker gjorda och tjänat lite pengar. katching! Resten av dagen ska jag spendera med att längta lite till peace & love, japp! pusss

WORLD SPINS MADLY ON

Det är det här som är bra med att städa sitt rum. Man kan hitta saker man inte visste att man ägde. Så nu behöver jag inte ens betala nästa gång jag ser på remember me.

PHOTOS

Hey det är en dag imorgon också right? Så det kanske är dags att sova nu, godnatt ♥

THAT'S ALL THERE IS

Remember me – den bästa film jag sett på länge. Eller kanske någonsin. Visst är robert pattinson kanske otroligt överskattad men man kan ju inte säga att han inte är underbar, och speciellt inte i denna filmen. Jag satt i biosalongen och grät och skakade samtidigt som mitt hjärta slog sisådär 5000 slag i minuten. Okej jag kanske överdrivet lite, men filmen var väldigt väldigt bra. Att jag ska se den på bio igen har jag och emma redan spikat! Kan inte säga så mycket mer än att jag helt enkelt älskar den!

Killen är underbar. Remember me är underbar. Allt annat är lögn.


OK GOODBYE


Lily Allen, johnossi, Familjen och Adam Heldring är bokade till p&l. Detta blir bara bättre och bättre. Biljetter ska köpas snart.

BREAKFAST

Vaknade imorse, solen sken, åt scones till frukost, var i skolan, gjorde prov, drog hem, och nu ska jag kolla på Lost.  Livet är härligt!
ps. Ikväll ska jag på en dejt!

THE CRANE WIFE 3

Jag vet inte vad ni säger men jag säger i alla fall att det inte är okej att det snöar i april. Det är ju för faan maj nästa vecka. Men jag har sovmorgon imorgon till klockan 10 så jag är lite glad i alla fall. Det är ju större chans att det kommer vara bra väder när jag vaknar imorgon än det hade varit om jag hade börjar klockan 8. Eller tänker jag helt fel nu? Aja i vilket fall som helst är det bra med sovmorgon.. en låt på det också.
The Decemberists


READY TO POP

1. Six
2. Åhlens
3. Indiska
Ingen UG idag så istället åkte jag till Farsta och köpte lite grejer. Efter det mötte jag upp malin och emma innan jag drog hem igen. Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar gå upp imorgon och göra nationella i matte. pusss

FUNDERINGAR.

Jag har en crush på dessa skor. Men frågan är om man ska köpa eller inte. tänk ändå såhär, för ETT par converse kan jag få det här:
eller:
eller:
eller varför inte:
Fast ändå, converse är så värt!

WHEN YOU GOT NOTHING TO LOSE

Min dag har bestått av skolan och när jag kom hem Kemi. Nu däremot lyssnar jag mest på musik. klart slut pusss

19 APRIL

Hejsan! Facebook gjorde min dag idag! Så nu ska jag ta mitt bra humör och dra till grannen min och kika på top model. hörs





bilder tagna av Linnea för någon helg sen.

GINGERS DO HAVE SOULS



Jag vill ha den gråa... Och den rosa. så fina så fina. från nelly.se



LYCKLIG MÄNNISKA

Jag har kommit på hur mitt bildarbeta ska se ut. Helt plötsligt. Eller jag har i alla fall fått några awesome idéer. åh jag är så smart.  Ni anar inte hur underbart detta är. Jag som hade gjort mig redo för IG i bild, men nu jävlar! harry potter är temat ofc i fall att ni undrar.

MY OWN SISTER

Ola Joyce - window shopping.
Vem har sett denna snubbe live också? Jo jag! :)

WHAT UP?!1!

Åkte till Lissma, spelade när och fjärran, sen drog jag ;PPppP;PP
Nä men lissma var väldigt trevligt och jag och Emma var duktiga på när och fjärran.
Emma - "i vilket land har floden sitt utflöde?" Ja ni kanske förstår problemet. Burma var ju kanske inte heller så klockt sagt...
Nu känns det som how i met you mother är det ända rätta. japp

17 APRIL



Nu bär det av mot skogen. Tillbaka imorgon. hej

POKE-A-GINGER-DAY








foton från igår.
Jag har blivit petad idag (se rubrik) dock inte IRL men på facebook. nu: sova!

EARLIER THIS WEEK

Lite blandade bilder från i måndags då malin fyllde år och från i Tisdags.
Har teater om en halvtimme, då jag måste kunna min dialog, och jag har inte börjat öva än. osmart. Ska börja dra mig till malin nu, ses!

THE BIRD AND THE WORM

Jag kan inte låta bli att gilla denna låt

SWEET

Så nu har jag fått hyfsad ordning på designen, men det finns fortfarande mycket jag skulle vilja ändra. Måste t.ex få in Harry potter texten jag hade i förra bloggen någonstans. ohja!

HEY

Nu börjar jag att blogga här istället. Eller jag testar ett tag åtminstone. puss

RSS 2.0